Partnership met het Italiaanse CIME CAREDDU – vullijnen voor de brouwerijsector

Totaal oplossingen kunnen aanbieden zit in het DNA van onze firma. Afvullen van het bier is een onmisbare stap bij de productie van bier en daarom is Coenco in 2017 een exclusief partnership aangegaan met het Italiaanse CIME CAREDDU, specialist in vullijnen voor de brouwerijsector.

Met ons team van specialisten verzorgen wij de verkoop, installatie en dienst na verkoop voor België, Nederland & Frankrijk.

 

HET VERHAAL VAN CIME CAREDDU

CIME CAREDDU is opgericht in 1986 door Gino Careddu die besloot, met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, zijn eigen bedrijf op te richten. De eerste CIME CAREDDU vullijn werd in Griekenland geïnstalleerd en voor die tijd was dat toch speciaal. Het was voor een bierbrouwerij en de Italiaanse producenten van vullijnen stonden toch vooral bekend voor hun specialisme in de wijnindustrie. Vanaf die dag verschoof de focus vooral naar de brouwerijsector! Door de jaren heen groeit het bedrijf dankzij hun passie en het streven naar verbeteringen.


Begin 2000 stapten Roberta Careddu en schoonzoon Giuseppe mee in de firma. Dat zorgde voor een nieuwe wind in de firma met een vleugje professionalisme en moderniteit.

Als een lokaal familiebedrijf heeft CIME CAREDDU de afgelopen 35 jaar veel successen behaald wat zich vandaag de dag weerspiegelt in de honderden tevreden klanten. Dankzij hun tevreden klanten en aanwezigheid op de 5 wereld continenten is CIME CAREDDU vandaag één van de topmerken onder de vullijn constructeurs.


PARTNERSHIP MET COENCO

Bij CIME CAREDDU is, naast de hoogste kwaliteit, service en ondersteuning niet alleen een woord maar een doel dat ze bedrijfsbreed dragen. Dit reflecteert bijvoorbeeld in hun strategisch partnerships met Coenco en andere internationale firma’s.

“Het grote voordeel van de samenwerking met Coenco is ze alle kennis in huis hebben om onze machines perfect te integreren in de brouwers hun productieproces. Hun nabijheid bij onze klanten en flexibiliteit zorgt een bedrijfszekere installatie waar je steeds op kan rekenen” – Roberta Careddu – Directeur CIME CAREDDU

Ontdek onderstaand enkele brouwerijen die reeds kunnen genieten van ons partnership:

 

In het gamma van CIME CAREDDU kan je volgende installaties terug vinden:

Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te ontvangen over de CIME CAREDDU oplossingen!

CIME CAREDDU, a historic company projected into the future!