Toepassingen

Craft & microbrouwerijen

Pub brouwerij (Brewpub)

Testing & training

Andere toepassingen

Craft & microbrouwerijen

Coenco biedt een kwalitatief antwoord op de behoeften van de professionele craft- en microbrouwer: van standaard of op maat gemaakte brouwhuizen (met een range van 250l tot 2500l per batch), over vergistings- & lagertanks tot bottellijnen. Op uw specifieke wens stellen wij een gepersonaliseerde totaaloplossing voor die u toelaat om een kwalitatief bier in de markt te plaatsen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Enkele van onze realisaties

Pub brouwerij (Brewpub)

De brewpub is wereldwijd aan een steile opmars bezig. Het concept: een café dat ter plaatse zijn eigen bier brouwt en rechtstreeks aan zijn klanten serveert. Gegarandeerd een aparte beleving voor de cafébezoekers én een interessant zakenmodel voor de horeca-uitbater.

Coenco heeft in zijn portfolio brouwhuizen en randapparatuur in een capaciteitsbereik geknipt voor de brewpub. Ze zijn eenvoudig te bedienen, u kunt er verschillende biertypes op produceren en – niet onbelangrijk in een publiek toegankelijke ruimte – ze zien er nog goed uit ook!

Enkele van onze realisaties

Testing & training

Wilt u een nieuw bierrecept op kleine schaal uittesten? Dat kan! Coenco maakt voor u een testopstelling waarbij u een minimale hoeveelheid kan brouwen. Wij bieden zowel een standaardoplossing als op maat gemaakte units aan voor R&D-instituten, opleidingscentra en macrobrouwerijen.

Enkele van onze realisaties

Andere toepassingen

Naast de productie van bier, bieden de oplossingen van coenco ook de mogelijkheid om andere producten te brouwen & vergisten:

  • Whisky/jenever wort
  • Kombucha
  • Hard Seltzer
  • Kvas

Een vraag? Wij luisteren!

Heb je een vraag of wens je meer informatie?
Neem contact op, wij helpen je graag verder.