Op maat gemaakte oplossingen voor productieprocessen in de vloeibare voeding.

Compleet nieuwe installatie nodig of een update van een bestaand systeem? Coenco Liquid Foods denkt met jou mee!

Persoonlijke aanpak & producten op maat

Bij Coenco koop je niet zomaar een installatie. Ieder project is uniek en daarom verkiezen wij een persoonlijke aanpak. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het maken van professionele procesinstallaties, op maat van jou en jouw product.  

Sterke proceskennis & betrouwbare oplossingen

Onze proceskennis rijkt ver. Onze specialisten hebben met hun jarenlange ervaring in de voedingsindustrie alle kennis in huis voor het ontwerpen, uitwerken en automatiseren van procesinstallaties. Onze focus ligt steeds op kwaliteit en efficiëntie.

Professionele service
& levenslange ondersteuning

Bij Coenco koop je niet enkel een machine maar een gehele oplossing. Onze service stopt niet na aankoop want bij ons blijf je levenslang klant. Je kan vertrouwen op duurzame en professionele 24/7 service, op maat van jouw noden. Jouw succes is immers ons succes!

Onze
referenties

Ontdek hier enkele van onze klanten met op maat gerealiseerde projecten!

Over coenco

Coenco is een constructiebedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor productieprocessen in de vloeibare voeding.

Met meer dan 20 jaar ervaring blijven wij focussen op een nauwe samenwerking met onze klanten. Service en ondersteuning is bij Coenco niet alleen een woord maar een doel dat we bedrijfsbreed dragen.

Laatste nieuws

Een vraag? Wij luisteren!

Heb je een vraag of wens je meer informatie?
Neem contact op, wij helpen je graag verder.