Coenco op de Braubeviale. Dat is Duurzaamheid, Digitalisering en Efficiëntie

We zijn super enthousiast om onze deelname aan de Braubeviale 2024 aan te kondigen! Dit jaar focussen we ons op drie grote thema’s die de toekomst van de drankenindustrie bepalen: duurzaamheid, digitalisering en efficiëntie.
Kom langs op onze nieuwe stand in Hal 7A, naast onze partners Krones en CIME CAREDDU, en ontdek hoe wij de toekomst van het brouwen vormgeven.

Wat kun je verwachten op onze stand?

Op de stand van Coenco Microbreweries kun je:

  • Kennis maken met ons team van experts: Kom erachter hoe onze oplossingen jouw brouwerij duurzamer en efficiënter kunnen maken.
  • Meer te weten komen over onze samenwerkingen: Ontdek hoe we samenwerken met grote spelers als Krones en CIME CAREDDU om innovatieve brouwerijtechnologieën te leveren.
  • Proeven van Belgische bieren: We serveren een selectie Belgische bieren, gebrouwen met onze Coenco-brouwsystemen. Een perfecte kans om zelf de resultaten van onze apparatuur te proeven.

Gratis tickets voor Braubeviale 2024

We zouden het tof vinden om je te zien op Braubeviale 2024! We maken het je graag makkelijk met gratis toegangstickets. Klik op de link hieronder en gebruik de code BB24COENCO om jouw gratis ticket te bemachtigen.

Klik hier voor gratis tickets

Tot in Neurenberg!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Braubeviale 2024. Kom langs bij onze stand in Hal 7A, geniet van een Belgisch biertje en ontdek hoe Coenco Microbreweries jouw brouwerij naar het volgende niveau kan tillen. We zien je daar!