Coenco op de Braubeviale. Dat is Duurzaamheid, Digitalisering en Efficiëntie

Coenco Microbreweries is verheugd om aan te kondigen dat we als standhouder deelnemen aan de prestigieuze Braubeviale-beurs. Tijdens dit evenement willen we onze nadruk leggen op enkele essentiële thema’s in de drankenindustrie: duurzaamheid, digitalisering en efficiëntie. We nodigen je uit om deze concepten in actie te zien en te begrijpen hoe ze de toekomst van brouwerijen vormgeven.

Duurzaamheid, Digitalisering en Efficiëntie in de Praktijk

Op onze stand zullen we onze 10HL brouwzaal en onze automatische mobiele CIP tentoonstellen. Dit zijn concrete voorbeelden van hoe duurzaamheid, digitalisering en efficiëntie hand in hand gaan.

Wat te Verwachten op Onze Stand

Op de stand van Coenco Microbreweries kun je:

• De 10HL brouwzaal van dichtbij bekijken en begrijpen hoe duurzaamheid en efficiëntie hand in hand gaan in het brouwproces.
• Een demonstratie bijwonen van onze automatische mobiele CIP en ontdekken hoe dit de reiniging in brouwerijen revolutioneert.
• In gesprek gaan met ons team van experts om te begrijpen hoe onze oplossingen de prestaties van jouw brouwerij kunnen verbeteren.
• Een biertje drinken van Belgian Peak Beer

braubeviale booth 2019 coenco

Gratis tickets voor Braubeviale 2023

Wij nodigen je uit om ons te bezoeken op de Braubeviale-beurs. Als blijk van waardering voor jouw interesse bieden we gratis tickets aan. Klik op de volgende link en gebruik de code BB23COENCO om jouw gratis toegangstickets te verkrijgen:

Tot in Neurenberg!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Braubeviale-beurs en je kennis te laten maken met duurzame, geavanceerde en efficiënte oplossingen voor de drankenindustrie. Tot dan!