AANKONDIGING PARTNERSHIP KRONES – COENCO

Krones SA en Coenco BV zijn verheugd om hun samenwerking op Belgisch en Frans grondgebied vanaf 1 september 2022 aan te kondigen. 

De brouwindustrie is in constante verandering. Iedere dag worden nieuwe brouwerijen opgericht. Microbrouwerijen groeien door naar grote productiebrouwerijen, terwijl grote brouwerijen meer en meer investeren in ambachtelijke en lokale productie op een kleinere schaal.

Om op deze verschillende trends in te kunnen spelen, bundelen Krones SA en Coenco BV hun krachten in Frankrijk en België.

Krones SA, al meer dan 30 jaar actief in België en Frankrijk, installeert onder meer Steinecker-brouwapparatuur met een productiecapaciteit die begint vanaf 25 Hl.

Coenco BV, al meer dan 20 jaar actief in België en Frankrijk, is ook fabrikant en installateur van brouwapparatuur tot en met 25 Hl en is gespecialiseerd in microbrouwerijen, brewpubs en testbrouwerijen.

De complementariteit van de productassortimenten leek dan ook vanzelfsprekend en leidde tot een samenwerkingsovereenkomst tussen beide bedrijven met behoud van hun eigen identiteit en een onafhankelijke benadering van hun klanten.

Krones SA en Coenco BV zijn in staat om samen de geschikte apparatuur en oplossingen te bieden, en dit van de beginnende professionele brouwer tot de ervaren brouwer.

Aarzel niet om ons te contacteren, wij staan tot uw dienst voor al uw vragen.

 

Stéphane Detry                                                                               Michael Catrysse & Amaury Ampe

Managing Director                                                                         Managing Directors

Krones SA                                                                                Coenco BV